Het is uitermate belangrijk voor meisjes met het Syndroom van Turner om ook als volwassene goede medische zorg te krijgen. Ze moeten in behandeling blijven bij een ziekenhuis dat is gespecialiseerd op dat gebied. Ze hoeven niet vaak op controle; één keer per jaar kan genoeg zijn. Maar die controles zijn wel belangrijk. Daarbij worden namelijk de effecten van de behandeling met geslachtshormonen gecontroleerd en er wordt gekeken of er geen afwijkingen zijn aan het hart, het gehoor, de nieren, de botten, de schildklier, de bloeddruk en de darmen. Zo worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord, zodat tijdig een goede behandeling kan worden gegeven.

In de speciale klinieken voor volwassenen met het Syndroom van Turner werken artsen samen die gespecialiseerd zijn op het gebied van endocrinologie, gynaecologie, vruchtbaarheid, gehoor, enz.

Soms is er ook een psycholoog aanwezig. In het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen is een multidisciplinaire poli. Het Universitair Medisch Centrum Groningen heeft ook een speciale Turner-poli voor volwassenen.